parapsikoloji pls acl

GizemliSeyehat66626
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 64 Uşak
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Cinsiyetiniz: Erkek

parapsikoloji pls acl

Okunmamış mesaj gönderen GizemliSeyehat66626 »

Şİmdi Biz telekinezi Çalıştığımızı Başkalarına Söylersek Telekinezi Gücümüzü KAybermiyiz Bide Biz Odada Telekinezi Çalışırken Odaya Girip Görürlerse Gücümüzü Kaybedermisiniz

Kullanıcı avatarı
Budray
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: parapsikoloji pls acl

Okunmamış mesaj gönderen Budray »

GizemliSeyehat66626 yazdı: 20 Tem, 15:10 Şİmdi Biz telekinezi Çalıştığımızı Başkalarına Söylersek Telekinezi Gücümüzü KAybermiyiz Bide Biz Odada Telekinezi Çalışırken Odaya Girip Görürlerse Gücümüzü Kaybedermisiniz
Telekinezi herkesin yapabileceği bir şey. Sen bunu zihninle yapıyorsun. Kolunu da kaldırırken zihnini kullanıyorsun. Bak kolumu kaldırabiliyorum deyince felç geçirmiyorsun. Aynı mantık. İlk zamanlarda bolca pratik yapılmadığı için veya pratik sayısı yetersiz olduğundan her zaman yapamazsın. Yeni başladığın da özellikle başka birine gösterirken heyecan yaparsın ister istemez. Bu yüzden başarısız olma ihtimalin daha yüksektir heyecandan dolayı. Bu kaybettiğin anlamına gelmez, gelemez çünkü bu içimizde var. Her alanda böyledir genelde. İlk defa yapabilmişsindir. Anne bak yapabiliyorum dersin, olmaz. Sonra ama az önce yapabiliyordum dersin. O yüzden sana tavsiyem hiç kimseye söyleme. Kabullenmesi zor bir durum. Umudun ve motivasyonun kırılır.