parapsikoloji pls acl
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 64 Uşak
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
parapsikoloji pls acl
Şİmdi Biz telekinezi Çalıştığımızı Başkalarına Söylersek Telekinezi Gücümüzü KAybermiyiz Bide Biz Odada Telekinezi Çalışırken Odaya Girip Görürlerse Gücümüzü Kaybedermisiniz
- Budray
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: parapsikoloji pls acl
Telekinezi herkesin yapabileceği bir şey. Sen bunu zihninle yapıyorsun. Kolunu da kaldırırken zihnini kullanıyorsun. Bak kolumu kaldırabiliyorum deyince felç geçirmiyorsun. Aynı mantık. İlk zamanlarda bolca pratik yapılmadığı için veya pratik sayısı yetersiz olduğundan her zaman yapamazsın. Yeni başladığın da özellikle başka birine gösterirken heyecan yaparsın ister istemez. Bu yüzden başarısız olma ihtimalin daha yüksektir heyecandan dolayı. Bu kaybettiğin anlamına gelmez, gelemez çünkü bu içimizde var. Her alanda böyledir genelde. İlk defa yapabilmişsindir. Anne bak yapabiliyorum dersin, olmaz. Sonra ama az önce yapabiliyordum dersin. O yüzden sana tavsiyem hiç kimseye söyleme. Kabullenmesi zor bir durum. Umudun ve motivasyonun kırılır.GizemliSeyehat66626 yazdı: ↑20 Tem, 15:10 Şİmdi Biz telekinezi Çalıştığımızı Başkalarına Söylersek Telekinezi Gücümüzü KAybermiyiz Bide Biz Odada Telekinezi Çalışırken Odaya Girip Görürlerse Gücümüzü Kaybedermisiniz
-