Bi Anormallik var

Yeni Başlayanlar İçin Acemiler Ocağı
96max
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 17 Çanakkale
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Cinsiyetiniz: Erkek

Bi Anormallik var

Okunmamış mesaj gönderen 96max »

Merhaba arkadaşlar telekinezi ile 2 sene once yaklasik 2-4 ay ilgilendim büyük başari sağladım ornek lambalara 15dakika odaklanıp hayal ettigimde ertesi gun ya patliyordu ya calismiyordu bi sure bıraktım simdi tekrar başlayacağım lakin söyle bir konu var youtubede telekinezi ile herhangi bir video izledigimde veya telekinezi aklima geldiginde sol elimde karıncalanma tarzi bi enerji oluşuyor sol elimdede ayni takar sol elim bas parmaginin biraz gerisinde saniyelik ağrilar oluyor gidiyor elimde enerji baska birseyle.uğraştigimda gidiyor yoksa dolasiyor kollarımda sebebi nedir kötü müdür iyimidir bilen şeflerim yazabilirse memnun kalirim

GaSX
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Re: Bi Anormallik var

Okunmamış mesaj gönderen GaSX »

Psikolojik olabilir.
DMT-
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak

Re: Bi Anormallik var

Okunmamış mesaj gönderen DMT- »

Bilinçdışı yani bilinçaltından tetiklenen bi durum. Korkulacak bir durum söz konusu değil. Enerjin yüksek ve bunu kontrol etmekte zorlandığın açık. Örneğin; bir cisime,nesneye karşı olumlu veya olumsuz bir yaşanmışlığın var olduğunu say, bu nesne sende “korku” duygusunu anımsatıyor. Bu nesneye karşı ufak bir rastlantı ile karşılaştığında bilinçaltın harekete geçiyor. Ani duygusal değişime geçiyor ve limbik sisteme dayalı bu tepkiler vücudun tepki vermesine neden oluyor. Bu limbik tepkilerde normaldir, terleme,heyecanlanma,korku,stres ile vücutta herhangi belirtiler göstere bilir. Vücutta kızarma da bunun içinde.Panik atak gibi geri dönüş sağlar. Parmak ucu karıncalaşması da buna örnek.

-nötr kalman dileğiyle...

“Yeni Başlayanlar” sayfasına dön