Sadece Evde Yapamıyorum...

Telekinezi nasıl yapılır? Telekinezi teknikleri, kaşık nasıl bükülür? Kinezinin maddeye tesiri ve Telekinezi hakkında bilmek istedikleriniz Telekinezi Nedir?
09Ice_Fire09
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 1 Adana
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Cinsiyetiniz: Erkek

Sadece Evde Yapamıyorum...

Okunmamış mesaj gönderen 09Ice_Fire09 »

aşağı yukarı 2.5 aydır telekinezi, aerokinezi çalışıyorum. tamam güzel yapıyorum ama evde gram birşey oynatamıyorum. psi wheel psi ball falan yapamıyorum ama garip birşekilde yapmayı deenediğim herşey sadece dışarıda oluyor. mesela aerokinezi ile bulut parçalayabiliyorum, bulutu ortadan ikiye ayırabiliyorum, rüzgar durdurup, yavaşlatabiliyor veya yönünü değiştirebiliyorum. konsantrasyonum çok iyi. imajinasyon süper. hiçbir sıkıntım yok. hergün çalışıyorum ama meditasyon fazla yapmıyorum. çünkü zihnimi kolayca boşaltabiliyor temizleyebiliyorum o yüzden gerek duymuyorum. bir fikri veya düşüncesi olan varsa yazabilirmi acaba :?:

09Ice_Fire09
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 1 Adana
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Sadece Evde Yapamıyorum...

Okunmamış mesaj gönderen 09Ice_Fire09 »

psi wheel yavaş yavaş yapmaya başladım c: milim milim oynuyor. yarım saatte 45 derece döndürebiliyorum. ama hala dışarıda daha güçlüyüm. güçlü esen bir rüzgarı 4 5 saniye içerisinde durdurup diğer yönden esmesini sağlayabiliyorum.