Evet beyler bugün yaşadığınız olayları anlatın :D
benimki şu :
Uyandım giyindim evden çıktım ve anahtarı unuttum ama fakrında değilim. Herneyse çeliktepeden gültepeye doğru gittim durakta bekledim minibüsü geldi 1 TL verdim okulun oraya vardım :D Ders işledik sorun yok son ders geldi ve anahtarın cebimde olmadığını farkettim. Annem ananemin yanında gitti babamda anahtarını evde bırakıyodu. Bende unutmuştum. Tüm camlar kapalıydı. Ama sadece mutfağın camı açıktı . Evimizde yokuş aşağı ya doğru gittiği için arka taraflar bizim evle yer arası mesafe artıyor herneyse evin önüne geldim anahtarım yok camlara baktım kapalı hepsi birde arka tarafa gittim baktım ve mutfağın cmaı açık oda küçük camlardan ama başka çarem yoktu. 1. katı tırmandım 2. kata tırmandım 3. katı tırmandım yere baktım en az böle bi 50 m :D Bellki daha fazla herneyse ordan düşersem zaten ayaklarım kırılır. O yüzden dikkatli bir şekilde yavaş yavaş çıktım 4. kata tırmandım ve son kat 5. kat bizim ev yorgunluktan öldüm şu son aylarda barfix çalışmama borçluyum bu kadar kat tırmanmamı. Yoruldum 4. katın pencerede az dinlendim :D çantamda ki suyu aldım içtim :D Herneyse ve bizim kata tırmandım şükür dedim cam açıktı daha fazla açtım. ilk önce çantayı fırlattım sonra girmeye çalıştım kafam geçti ama omuzlarım geçmiyor evi görüyorum fakat sıkışmıştım.kendimi geri itsem düşerim napıcam derken şöle evin içine doğru bi ittim kendimi itiş o itiş elim kırıldı şuan alçıya alındı :D
Sizde anlatın :D Garip bir yaşantı :D
Bugün yaşadığınız olaylar :D
Moderatör: Sai
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- Msa
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
- İletişim:
- Telekinezistm
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Re: Bugün yaşadığınız olaylar :D
İlginç ama bu gün benim sınıfımda Aref in konusu açılmadı .
@Kuupa7
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Re: Bugün yaşadığınız olaylar :D
Hepsini okumaya üşendim.Ama bugün yaşadıklarımı bu kadar uzun anlatmama gerek yok.Kısa ve öz olarak
1)Okula gittim
2)Okuldan geldim
bu kadar bitti.Okul içi yok.Çünkü okul sınırları içinde ben kendimi yaşamış saymıyorum. :)
1)Okula gittim
2)Okuldan geldim
bu kadar bitti.Okul içi yok.Çünkü okul sınırları içinde ben kendimi yaşamış saymıyorum. :)
- Msa
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- İletişim:
-