Ne ile uğraşıyosunuz ?
Moderatör: Sai
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
- Yaşadığınız İl: 31 Hatay
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- Cinsiyetiniz: Erkek
Ne ile uğraşıyosunuz ?
Kim ne ile uğraştığını ya da uğraşmak istediğini yazabilirmi ? mesela levitasyon, meditasyon vs. ?
En son Admin tarafından 26 Kas, 23:11 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Sayfa Geyik-Sohbet alanına taşındı. Lütfen konunuzun ciddiyetini Buna uygun içerikle sağlayınız
Sebep: Sayfa Geyik-Sohbet alanına taşındı. Lütfen konunuzun ciddiyetini Buna uygun içerikle sağlayınız
Komik hayallere kapılmayın..
-
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Re: Ne ile uğraşıyosunuz ?
kapak çalışması , fanusta psi wheel çevirme , ateşe yön verme ...
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- ChaTLacK
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Hohehhehöhühühüh :D :DUchiha Sasuke yazdı:Evdekilerle :D
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
-
- Yaşadığınız İl: 31 Hatay
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- zxc512
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
hmmmm düşüniyim telekinezi ve telekinezi bide telekinezi var ha doru unutuyodum bide telekineziyle uğraşıyorum XD nese telekinezi ve lucid
cismin hareket etmeyişi cisme etki edemediğin anlamına gelmez 

- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Parapsikolojini bütün alt dallarına meraklıyım.Bilgi edinmek açısından parapsikolojinin bütün alt dallarıyla uğraşıyorum.Uygulama açısından sadece telekinezi ile uğraşıyorum.Şuanlık... :)
- JreasquiaR
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- İletişim:
Yaklaşık 3 aydır Astral seyahat ile uğraşıyorum.
Gülmek her zaman mutlu olmak için değildir. Bazen öyle gülmeler vardır ki; en büyük acıları gizlemek içindir. (B.Marley)
Gerçek şu ki, herkes seni incitecek. Yapman gereken tek şey, acı çekmeye değer birini bulmak. (B.Marley)
Batuhan Tımmaz...
Gerçek şu ki, herkes seni incitecek. Yapman gereken tek şey, acı çekmeye değer birini bulmak. (B.Marley)
Batuhan Tımmaz...
-
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
i dose ile ugraşıyorum (: