Konsantrasyonun Devamı...

Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
4EveryMyth
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Erkek

Konsantrasyonun Devamı...

Okunmamış mesaj gönderen 4EveryMyth »

Merhaba. Ben yeni başladım bu telekineziye falan. Psi-wheel biraz kolay ve sıkıcı geldi bana, ben de Psi-ball yapmak istedim. Şimdi, bi yere oturuyorum (ayaklarım yerle temas ediyor). Ellerimi 2 dizime koyuyorum (avuçiçlerim birbirlerine bakıyor). Ve göğsümde bi enerjinin olduğunu, bu enerjinin kollarıma aktığını ve ordan da ellerimin ortasında bi top oluşturduğumu hayal ediyorum (gözlerim açık). Yaparken bir kere ellerim titredi ve karıncalandı, hayal etmeyi bırakınca karıncalanma gitti fakat titreme hala devam etti bu beni hayal kırıklığına uğrattı :/ Sorunum şu; tamam, başlangıçta hayal ediyorum karıncalanıyor falan da ben bunu devam ettiremiyorum, bir şekilde konsantrasyonum bozuluyor ne bileyim gözlerimi çok açık bırakırsam görüntü bulanıklaşıyor kırparsam hepten konsantrem gidiyor falan. Nasıl konsantrasyonumun devamını sağlayabilirim ? Bu arada imajine etmekle hayal etmek arasında birtek gözün açık-kapalı olması farkı var değil mi ? Bu 2 soruyu cevaplarsanız çok mutlu olurum :)

Kullanıcı avatarı
Electrons
Yaşadığınız İl: 20 Denizli
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Re: Konsantrasyonun Devamı...

Okunmamış mesaj gönderen Electrons »

Gozlerimi kirpinca bendede konsantrasyon bozuluyor. d
geller
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat

Okunmamış mesaj gönderen geller »

Meditasyon yap.
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...

Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Kullanıcı avatarı
EmRe67
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen EmRe67 »

meditasyon yap olmassa pb tekniğini değiştir

ben sana benım tekniği verim psiball...

Bak şimdi biryere otur biraz karanlık olsa ii olur ve yalnız ol sesssiz olsun...
sonra Dünyadan sana enerji geldiğini düşün hissedene kadar düşün. yeteri kadaar dolunca...

Omuzlarına geldiğini düşün bu enerjinin sonra omuzundan koluna kolundan psi ball geçip büyütüp psii balını yap ellerini yavaşca birbirine yaklaştır yavaşça
mıknatıs gibi olursa olmuştur olmadyısa tekrar dene bunu ben şuan ustalaştım bunu yapa yapa bunla yapıp psi whell fırlatıyorum titreyip düşüyor :D
http://i.imgur.com/M8JNn.gif?1