Sanırım SüperTrans'ı Çözdüm
Forum kuralları
Gizlilik en önemli ihtiyacımızdır. Burada konuşulanlar burada kalacak dışarıya bilgi sızdırılmayacak aksi halde gereği yapılır..
Gizlilik en önemli ihtiyacımızdır. Burada konuşulanlar burada kalacak dışarıya bilgi sızdırılmayacak aksi halde gereği yapılır..
- GEN-X
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Sanırım SüperTrans'ı Çözdüm
Uç enerjidir. Kalem ellerimiz, Defter enerji gönderilen nesne olabilir. El beynimizdir. Ne lazım? ve Nasıl yazılır? Bulunması gereken bu.
Hayal Ettiğiniz Her şeyi Gerçekleştirebilirsiniz.
#BaŞaRıYaKıN
#BaŞaRıYaKıN
- MrCapTaiN
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Arkadaşlar SüperTrans ile ilgili bir yazı daha hazırlıyorum inşaAllah yakın bi zamanda forumda paylaşıcam sadece deneyler kaldı deneyleride yaptıktan sonra
inşaAllah tamamlicam.Bu sefer SüperTransın köküne inicez :)
inşaAllah tamamlicam.Bu sefer SüperTransın köküne inicez :)
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
güzel :D
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
- GEN-X
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Bekliyoruz MrCapTain... :)
Hayal Ettiğiniz Her şeyi Gerçekleştirebilirsiniz.
#BaŞaRıYaKıN
#BaŞaRıYaKıN
- Ghost Warrior
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Bende size kullandığım bir yöntemi anlatayım . Önce ön odaklanma kısmı var bu kısımda şöyle :
Gözlerimizi kapatıyoruz ve derin , derin 4 kere nefes alıyoruz ( nefes alırken göğüs değil karın şişecek ) 1. nefes alışımızda ruhumuzun bedenden çıktığını hayal ediyoruz 2. nefes alışımızda ruhumuz evrende büyük bir mesafe kat ediyor ve evrenin saf enerjisine ulaşıyoruz ( ben o enerjiyi parlak bir yıldız olarak hayal ediyorum ) 3. nefeste o enerji bütün bedenimizi sarıyor ve bize güç veriyor 4. nefeste ise ruh bedene tekrar dönüyor ve aldığı enerji bedene oradanda ellerimize yayılır gözlerinizi açmadan önce psi - weel döndürecekseniz onu hayal edin onunla bir olun sanki o sizin bir parçanız gibi olsun ondaki enerjiyi hissedin ve gözlerizi açın.
2. kısım cisimle bağlantı kurma :
evrende her cisim elektronların dönmesinden dolayı bir titreşim yapar ve enerji yayar bunu hissedin ve cismin etrafını saran bir enerji bulutu olduğunu hayal edin
3. kısım ellere manyetik özellik kazandırma :
evrenden almış olduğunuz enerjiyi vicudunuzda hissedin ve o enerjiyi elinizde toplayın ellerinizi arada bir karış kalacak şekilde önünüze düz bir şekilde uzatın ( avuç içleri birbirine bakacak ) ve ellerinizin birbirini ittiğini ve ittikçe elinizin manyetiğinin arttığını düşünün
4. kısım cismi söndürme :
psi-weel in etrafına ellerinizi koyun ve avuç içlerinin psi-weeli ittiğini düşünün ( ellerinizin elektriklendiğini hissedin karınalanması lazım )
Gözlerimizi kapatıyoruz ve derin , derin 4 kere nefes alıyoruz ( nefes alırken göğüs değil karın şişecek ) 1. nefes alışımızda ruhumuzun bedenden çıktığını hayal ediyoruz 2. nefes alışımızda ruhumuz evrende büyük bir mesafe kat ediyor ve evrenin saf enerjisine ulaşıyoruz ( ben o enerjiyi parlak bir yıldız olarak hayal ediyorum ) 3. nefeste o enerji bütün bedenimizi sarıyor ve bize güç veriyor 4. nefeste ise ruh bedene tekrar dönüyor ve aldığı enerji bedene oradanda ellerimize yayılır gözlerinizi açmadan önce psi - weel döndürecekseniz onu hayal edin onunla bir olun sanki o sizin bir parçanız gibi olsun ondaki enerjiyi hissedin ve gözlerizi açın.
2. kısım cisimle bağlantı kurma :
evrende her cisim elektronların dönmesinden dolayı bir titreşim yapar ve enerji yayar bunu hissedin ve cismin etrafını saran bir enerji bulutu olduğunu hayal edin
3. kısım ellere manyetik özellik kazandırma :
evrenden almış olduğunuz enerjiyi vicudunuzda hissedin ve o enerjiyi elinizde toplayın ellerinizi arada bir karış kalacak şekilde önünüze düz bir şekilde uzatın ( avuç içleri birbirine bakacak ) ve ellerinizin birbirini ittiğini ve ittikçe elinizin manyetiğinin arttığını düşünün
4. kısım cismi söndürme :
psi-weel in etrafına ellerinizi koyun ve avuç içlerinin psi-weeli ittiğini düşünün ( ellerinizin elektriklendiğini hissedin karınalanması lazım )
There is no life in the void only death !
- MrCapTaiN
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Çok güzel bir yöntem daha Ghost Warrior yazın için çok teşekkür ederim ve bize yardımcı olduğun içinde çok teşekkür ederim
Söylediğin şeyler gayet mantıklı bi denemek lazım :)
Söylediğin şeyler gayet mantıklı bi denemek lazım :)
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
-