Yapabildiğiniz En Büyük Telekinezi Hareketi Nedir ?
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 58 Sivas
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
- Cinsiyetiniz: Erkek
Yapabildiğiniz En Büyük Telekinezi Hareketi Nedir ?
Evet arkadaşlar direk konuda da belirttiğim gibi . En iyi yapabildiğiniz veya şimdiye kadar yaptığınız size göre en ihtişamlı kinezi numaranız nedir ?
İlk olarak ben söyleyeyim . Bi keresinde rüzgarsız bir havada büyük bir bulut kitlesini yok etmiştim bide mangal yaktığımızda çıkan dumandan yuvarlak yapmayı başarmıştım .
İlk olarak ben söyleyeyim . Bi keresinde rüzgarsız bir havada büyük bir bulut kitlesini yok etmiştim bide mangal yaktığımızda çıkan dumandan yuvarlak yapmayı başarmıştım .
-
- Yaşadığınız İl: 58 Sivas
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Re: Yapabildiğiniz En Büyük Telekinezi Hareketi Nedir ?
Bende sıfır söyliyim de
O da bişey mi bende uçuyom reis
- osmn.ozcn
- Yaşadığınız İl: 15 Burdur
Masaya elimi uzattigimda masadaki pipetleri 10 cm ittirmistim
★İnan ve sabret başaracaksın★
- telekinik
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
ampulun üstündeki pipeti çeviriyom reis (anca bu kadar daha amatörüz
).

Bir rüyayı gerçekleştirmenin tek yolu vardır... O da UYANMAKTIR!
- TriGonoMetri
- Medya-Tanıtım Yönetici
- Yaşadığınız İl: 72 Batman
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Telekinezi ile başlamıştım sakraç,kağıt,pipet... Sonra asıl alanım hipnoza yöneldim.Yaptığım en iyi ve en mükemmel kinezi ise başlamadan önce başaracağıma inanmam olmuştu.Bundan daha muhteşem kinezi olamaz.Yapılabilenler ise bundan sonra gelir
Ne zaman şah desem herşey mat olur!
- telekinik
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
hipnozu nasıl yapıyorsunTriGonoMetri yazdı:Telekinezi ile başlamıştım sakraç,kağıt,pipet... Sonra asıl alanım hipnoza yöneldim.Yaptığım en iyi ve en mükemmel kinezi ise başlamadan önce başaracağıma inanmam olmuştu.Bundan daha muhteşem kinezi olamaz.Yapılabilenler ise bundan sonra gelir
Bir rüyayı gerçekleştirmenin tek yolu vardır... O da UYANMAKTIR!
- TriGonoMetri
- Medya-Tanıtım Yönetici
- Yaşadığınız İl: 72 Batman
Kurallarına uyarak ve muhattabımın yani bilincin diliyle konuşarak yapabiliyorum. Zor olan bir uygulama değil fakat dikkat edilmesi ve tam olarak pekiştirilmeden yapılmaması gereken bir alan.İlgili bölümde bütün sorularına cevap bulabilirsin. İlgili konularda anlamadığın noktalar hakkında soru sorabilirsin.Zevkle yardımcı olurumtelekinik yazdı:hipnozu nasıl yapıyorsunTriGonoMetri yazdı:Telekinezi ile başlamıştım sakraç,kağıt,pipet... Sonra asıl alanım hipnoza yöneldim.Yaptığım en iyi ve en mükemmel kinezi ise başlamadan önce başaracağıma inanmam olmuştu.Bundan daha muhteşem kinezi olamaz.Yapılabilenler ise bundan sonra gelir
Ne zaman şah desem herşey mat olur!
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
Ben göz rengimi değiştirebiliyorum ama istedğim zaman değil sinirlendiğim zaman hafif bi kızıllık oluyo gözlerimde 
ve bir diğer şeyde ampülü patlatmıştım düşüncemle
bunalrdan en sadesi
gitarın akordunu yumuşatmıştım sadece bir telinin tele kinezi ile

ve bir diğer şeyde ampülü patlatmıştım düşüncemle
bunalrdan en sadesi
gitarın akordunu yumuşatmıştım sadece bir telinin tele kinezi ile
-