Nerde o eskiler?
Moderatör: Sai
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- KhornE
Re: Nerde o eskiler?
Ben oluşturdum yeni bir Discord sunucusu: https://discord.gg/Tm9Xy4Yr
Discorda giremeyenler GoodbyeDPI programını kursunlar. Şu linkte kurulumu bulunmakta:
Discorda giremeyenler GoodbyeDPI programını kursunlar. Şu linkte kurulumu bulunmakta:
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Ben ve Arkadaşlarım geldik dostum
- TTmF##
- Genel Yetkili
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
Selamlar!
ben de siteye geldiğimde 17 yaşındaydım sanırım siteden Ozzyy , Screamofthelements (sanırım böyleydi )ve Caryesle arkadaşlığım devam ediyor
ben de siteye geldiğimde 17 yaşındaydım sanırım siteden Ozzyy , Screamofthelements (sanırım böyleydi )ve Caryesle arkadaşlığım devam ediyor

Aradağın çok uzakta değil aslında, gözlerini kapat ve dinle ...
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
TTmf seninle iletişim kurabilir miyiz ?
- ozzzyyy
- telekinezi.com.tr Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Partiye geç kalmışım. :)
-
- Yeni Kullanıcı
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Teşekkürler, Discord çok daha uygunKhornE yazdı: ↑11 Ara, 22:00 Ben oluşturdum yeni bir Discord sunucusu: https://discord.gg/Tm9Xy4Yr
-
- Yeni Kullanıcı
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
şuan aktif kimse bulunuyor mu
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Vay anasını vay vay... Kullanıcı adında hatırlayan çıkar beni. Bugün bir bakayım dedim fark ettim ki kullanıcı adlarınızdan hepinizi hatırlıyorum. Neler döndü neler. 27 yaşına geldik. Bu tarz mevzulara inancım da bitti gitti. Tam tamına müzisyen oldum. Kalp kırıkları yaşadım. Halen de yaşıyorum biraz enkaz halinde duygusal bir herif oldum. Şuraya gelince fark ettim buralara ilk geldiğim zamanlardaki heyecan ve hayallerimi özlemişim. Sanıyorum ki eskilerden herkes de nostaljik hislerle geliyor buraya. Neler neler konuşulmuş bizim bölümde.
Özlenmiş ama sohbetler. Umarım beni hatırlayan çıkar.
Tekrardan herkese merhabalar arkadaşlar.

Tekrardan herkese merhabalar arkadaşlar.