psi-wheel'i çeviremiyorum
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
psi-wheel'i çeviremiyorum
forumda yeniyim. Yaklaşık bir buçuk ay önce telekineziye başladım ve başladıktan 2 hafta sonra döndürebildim.Ama şu an döndüremiyorum bazen çok kesik aralıklarla biraz dönüyor.Bana bu konuda tavsiye verebilirmisiniz.(ve ayıraca bir sürü odaklanma resmini ve de kapak çalışmasını denedim.) Şimdiden teşekkürler
- Carmen25
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Re: psi-wheel'i çeviremiyorum
Denediniz? Bunu belli bir süre mi yaptınız, yoksa o anlık mıyıdı?:)
Artık aranızdayım
)

- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Psi wheel çalışmasında insanın sabrını zorlayan olaydır.Ve benim gibi geç açılan çiçeklerde çok sıklıkla görülür.İlk gün fıldır fıldır döndürürsün.İkinci gün kıpırdamaz bile.Deli olursun.Çok iyi bilirim bu duyguyu.Çalışmaya devam ettikçe düzelicektir.Sakın bırakayım deme sadece dönmesi için zaman lazım.Hiç dönmicek diye bişey yok.Elbet bu işin temelini oturtacaksın.Emin ol ve çalış.
https://telekinezi.com.tr/telekinezi-teknik ... t4042.html resimle odaklanmanı ve konsantrasyon'unu geliştir
odaklanma= resmin ortasındaki kırmızı noktaya bak.
konsantrasyon=zihninin susması
odaklanma= resmin ortasındaki kırmızı noktaya bak.
konsantrasyon=zihninin susması
-
tavsiyeler icin tesekkurler su an pipete gectim ve cogu zaman dondurabiliyorum 

-
birde hayir sadece bir kerelik deildi su ana kadar yaptim ve yapicam su an psi wheel de biraz sorun yasiyorum ama calisarak duzeliyor 

-