Bir kızın gönlü nasıl fethedilir?
Moderatör: Sai
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Bir kızın gönlü nasıl fethedilir?
s.a
bir hayatın gerçeği ile karşılaşmış bulunmaktayım.adı aşk ;D
sevdiğim kızın adı Simay.valla ne desem kıza açıldım ancak hiçbir cevap alamadım.heme 2-3 defa.kızla bu sene tanıştım hem okulda hem dershanede.ne yaptıysam ne ettiysem geri dönüş yok.bir arkadaşı var ona sordum ne düsünüyo hakkımda diye.nefret ediyor dedi.ses çıkarmadım.dün dershanede simay dediğim kızın arkadaşı ortalığa simay ın çıktığı kişiyi söyleyimmi dedi.sonra susturdu simay onu.bu gün dershaneye gelmedi simay.bende o arkadaşına sordum kimle çıkıyor(çıkma demeden hoşlanmıyorum asansor sanki) dedim.söylemem dedi.çok yakışıklı biri ama. Dedi. Valla o an telefonum internete bağlansaydı o sinirle dershaneden çıkar canbar büyüsü,konuştuğum cini musallat ederdim o velete.müslümanım ve iyiki bağlanmadı.şimdi ben arada snir nöbetleri geçîriyorum.o veletin adını öğreneyim yamultacağım.ancak işin daha kısa yolu varmı kızı kendime bağlamak için (büyü olmayacak).yardım ederseniz çok makbule geçer
bir hayatın gerçeği ile karşılaşmış bulunmaktayım.adı aşk ;D
sevdiğim kızın adı Simay.valla ne desem kıza açıldım ancak hiçbir cevap alamadım.heme 2-3 defa.kızla bu sene tanıştım hem okulda hem dershanede.ne yaptıysam ne ettiysem geri dönüş yok.bir arkadaşı var ona sordum ne düsünüyo hakkımda diye.nefret ediyor dedi.ses çıkarmadım.dün dershanede simay dediğim kızın arkadaşı ortalığa simay ın çıktığı kişiyi söyleyimmi dedi.sonra susturdu simay onu.bu gün dershaneye gelmedi simay.bende o arkadaşına sordum kimle çıkıyor(çıkma demeden hoşlanmıyorum asansor sanki) dedim.söylemem dedi.çok yakışıklı biri ama. Dedi. Valla o an telefonum internete bağlansaydı o sinirle dershaneden çıkar canbar büyüsü,konuştuğum cini musallat ederdim o velete.müslümanım ve iyiki bağlanmadı.şimdi ben arada snir nöbetleri geçîriyorum.o veletin adını öğreneyim yamultacağım.ancak işin daha kısa yolu varmı kızı kendime bağlamak için (büyü olmayacak).yardım ederseniz çok makbule geçer
- carnim_rama
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Re: Bir kızın gönlü nasıl fethedilir?
aşkın içinede parapsikoloji kattınız ya pes. Kızın kendi iradesi sevip sevmemek bu yüzden karışamazsın
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..
Parapsikoloji işini 2 haftadır deniyordum.olmadı gitti başkasın.
kendime çeki düzen nasıl vermeliyim
saç nasıl olmalı vs vs öyle öneriler bekliyordum
- carnim_rama
kız senden nefret ediyorsa peşini bırak derim. daha gençsin yenileri çıkartelekom yazdı:Parapsikoloji işini 2 haftadır deniyordum.olmadı gitti başkasın.
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..
Yeni mi?:(
ilk sevdiğim kız bu.
pek nefret eder bir hali yok. arkadaşı diyor.
valla yeni birinin olacağını pek sanmıyorum.kız yüzünden düzenim bozuldu gece kaçta yatıyorum Allah bilir.
kızı bıraktım o çıktığı veledi arıyorum .sinir nöbetleri geçiriyorum arada.
ferdi yani fenomen abinin önerdiği kitabı bekliyorum gelmedi hala.kitap beynin gizli güçleri anlatımlar karşı cins üzerineymiş :D
kitap elime geçsin yeni şeyler deneyeceğim.
ilk sevdiğim kız bu.
pek nefret eder bir hali yok. arkadaşı diyor.
valla yeni birinin olacağını pek sanmıyorum.kız yüzünden düzenim bozuldu gece kaçta yatıyorum Allah bilir.
kızı bıraktım o çıktığı veledi arıyorum .sinir nöbetleri geçiriyorum arada.
ferdi yani fenomen abinin önerdiği kitabı bekliyorum gelmedi hala.kitap beynin gizli güçleri anlatımlar karşı cins üzerineymiş :D
kitap elime geçsin yeni şeyler deneyeceğim.
- Msa
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
- İletişim:
Yarıldım yav :Dcarnim_rama yazdı:aşkın içinede parapsikoloji kattınız ya pes. Kızın kendi iradesi sevip sevmemek bu yüzden karışamazsın
İMZA
- carnim_rama
hayrola neye yarıldın?Msa yazdı:Yarıldım yav :Dcarnim_rama yazdı:aşkın içinede parapsikoloji kattınız ya pes. Kızın kendi iradesi sevip sevmemek bu yüzden karışamazsın
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Ya arkadaş.Bikere senin sinirle çocuğa büyü falan yapmak istemen çok yanlış.Bikere cinlerle konuşman en büyük yanlış.Eğer ben senin gibi düşünseydim şimdiye bizim sınıftaki çocuğun başına 200 tane cin musallat ederdim.Ama işte bu kötülüktür.Şeytana uymaktır.Şeytanın dediğini yapmaktır.Bu yüzden bir daha söylüyorum hayatının kazığını yesen bile bir cini bir başka kimseye musallat etmek için büyü yapmaya kalkma,kalkışma,yapma,yaptırtma.Çocuğun ağzını burnunu filanda yamultma.BU seni kızdan uzaklaştırır.Kızın senin ağız burun kıran serseriden başka bişey olmadğını düşünmesinden başka bişey geçmez eline.Şiddet yok.Şiddet kızı uzaklaştırı.Kızın gönlünü fethetmeye gelince.Öncelikle senin durumun çok fena.Yani sana şimdidien diyorum ki vücudunun herhangi biyerine faça filan atma.Sonra pişman olursun.Aşk acısı adama faça attırır intihara sürükler çünkü biliyorum.Sakın yapma.Kızla zaten arkadaşmışsın.Kızın sevgilisimi var.Bırak olsun.Hatta kızın arkadaşı olarak çocukla tanışmak filan iste.Ama kızın arkadaşından filan değil.Direk kıza söle ben senin sevgilinle tanışmak istiyorum diye.Niye diye sorarsa.Senin arkadaşınım ve senin sevgiline filan güvenmiyorum de.Tanışmak istiyorum de.Tabi bunları yapmak için önce kızla konuşabilmen lazım.Sonra sevgilisiyle bi şekilde tanış.Elbet bu kız o sevgilisiyle bir konuda tartışcak.Sen o çocuğun bir yanlışını yakaladığında git kıza tam tersini yap.Yani kızın sevgilisinin kızın hoşuna gitmeyen bir hareketi varsa sen onun tam tersini yap.Böylece o çozuk kızın gözünde küçülür sen büyürsün.Yani bu bilindik yöntem.Sonra o çocuk kızın sevmediği bişey yapmaya filan kalkarsa sen zaten dünden çocuğu pataklamaya razısın o kesin.Yani bırak bi sevgilisiyle cicim aylarını geçirsin.Elbet kötü olcaklar.O zamanda senin sıran olcak.Sabret.Sen aşıksın ama kız sana aşık değil.Onu kendine aşık etmenin yolunu bul.O kadarınıda sen bul ben kızı tanımıyom :)
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- İletişim:
herkese öyle gelir.. daha 16yaşındasın ve ilk sevdiğim kız,başkasının geleceğini sanmıyorum diyosun.. :D bi aralar aynı cümleleri kuran biri olarak diyorum ki, hayır,karşına onlarca daha güzelleri gelecek;ve sen de bu kızın olmadığına şükredeceksin! ;) telekinezi yap, psi-ball psi-well çalış.meditasyon yap, hatta biraz kızı rahat bırak. Onu unutmuş gibi davran, umursama.. Eğer sende gönlü varsa sana doğru yanaşmaya başlar emin ol ;) fazla da kafayı takma dicem ama takacaksın :D yine de takmamaya çalış. umursamazsan, kazanırsın.
[i]İGLOTUS PARAPSİKOLOJİ VE SEMİNER TOPLULUĞU[/i]
Parapsikoloji TÜRKİYE: www.facebook.com/groups/telekinezzi
GSM: 554 982 3654
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.
Parapsikoloji TÜRKİYE: www.facebook.com/groups/telekinezzi
GSM: 554 982 3654
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.
-