Herkez Okusun!!!

Moderatör: Sai

Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Goku San
Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli

Herkez Okusun!!!

Okunmamış mesaj gönderen Goku San »

Kemal yamaç tırmanışı yapmak isteyen genç bir delikanlıydı.

Bir gün cesaretini toplayarak bir grup tırmanışına katıldı. Tırmanacakları yere vardıklarında, neredeyse duvar gibi dik, büyük ve kayalık bir yamaç çıktı karsılarına. Tüm korkularına rağmen, Kemal azimliydi.

Emniyet kemerini taktı, ipi yakaladı ve kayanın dik yüzüne tırmanmaya başladı. Bir süre tırmandıktan sonra, nefeslenebileceği bir oyuk buldu...

Orada asılı dururken, gruptan yukarıda ipi tutan kişi dalgınlığa düşerek ipi gevşetiverdi. Aniden boşalan ip, hızla Kemal´in gözüne çarparak lensinin düşmesine neden oldu.

Lens çok küçüktü ve bulunması neredeyse imkansızdı. Lens yamacın ortasında bir yerlerde kalmıştı ve Kemal artık bulanık görüyordu. Ümitsizlik içinde Kemal, lensini bulması için Allah´a dua edebilirdi yalnızca...

Ve içten içe düşünüp dua etmeye başladı.

"Allah´ım! Sen bu anda buradaki tüm dağları görürsün. Bu dağlar üzerindeki her bir taşı ve yaprağı bildiğin gibi, benim lensimin yerini de biliyorsun. Onu bulmama yardım et."

Patikalardan yürüyerek aşağı indiler. Aşağı indiklerinde, tırmanmak üzere oraya doğru gelen yeni bir grup gördüler. İçlerinden biri

"Aranızda lens kaybeden var mı?" diye bağırdı.

Kemal´in sonradan öğrendiğine göre, lensi bir karınca taşıyordu ve karınca yürüdükçe yavaşça kayanın üzerinde hareket edip parlayan lens diğer grubun dikkatini çekmişti.

Eve döndüklerinde Kemal lensini nasıl bulduklarını babasına anlattı. Bir karikatürcü olan babası da ağzıyla lens taşıyan bir karınca resmi çizerek, karıncanın üzerindeki baloncuğa şunları yazdı:

"Allah´ım! Bu nesneyi neden taşıdığımı bilemiyorum. Bunu yiyemem ve neredeyse taşıyamayacağım kadar ağır. Ama istediğin sadece bunu taşımamsa, senin için taşıyacağım..."

"BU YÜKÜ NİYE TAŞIYORUM" demeyin...

---alıntı---
İnsan Doğduğunda Ezan Okunur, Öldüğünde Namazı Kılınır. (Hayat işte bu kadar kısadır).

Kullanıcı avatarı
Yalniz
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Re: Herkez Okusun!!!

Okunmamış mesaj gönderen Yalniz »

guzel paylasim, tesekkurler. :)
My heart will be blacker than your eyes when I'm through with you. ( Radical face - Black Eyes)

I found freedom. Losing all hope was freedom. (Fight Club)
Goku San

önemli değil teşekkür et bütonuna basman yeterli (lütfen :D)
İnsan Doğduğunda Ezan Okunur, Öldüğünde Namazı Kılınır. (Hayat işte bu kadar kısadır).
Kullanıcı avatarı
Yalniz
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen Yalniz »

=)
My heart will be blacker than your eyes when I'm through with you. ( Radical face - Black Eyes)

I found freedom. Losing all hope was freedom. (Fight Club)
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Gerçekten güzelmiş.En azından kafama taktığım sorunlar için ben bu sorunları niye yaşıyorum dediğim zaman aklıma bu gelicek :)

Goku San

inşallah gelir

“Geyik-Sohbet” sayfasına dön