noluyo
Moderatör: Sai
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
- Yaşadığınız İl: 31 Hatay
noluyo
ya sitede noluyo.Alakasız konular var(işletmecilik,mevduat vadeli felan,işletmecilik)
bunların anlamlarını anlamadım bi açıklarsanız ;)
bunların anlamlarını anlamadım bi açıklarsanız ;)
-
Re: noluyo
hepsi zek'in başının altından çıkıyo galiba
-
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Konum: Aklının almadığı yerdeyim,okuldan alınmayan belgeyim
konularımı okursan anlarsın :)
Maliye Bölümü üzerine Ne tür Sorunuz varsa özel mesaj atın bildiğim kadarıyla cevaplarım ( en iyi bildiğim ders hukuk)
-
ayrıca sitede isteyen istediğini paylaşabilir sonuçta telekinezi herşey değil bence :)
Maliye Bölümü üzerine Ne tür Sorunuz varsa özel mesaj atın bildiğim kadarıyla cevaplarım ( en iyi bildiğim ders hukuk)
-
benim eleştirme gibi bi niyetim yoktu sadece alakayı anlayamadım ve açıklamanızı istedim
-
peki . Aslında hiç bir alâkası yok telekineziyle bunların sadece size bilgi amaçlı paylaşmıştım . . . Madem anlamadın açıklayayım kısaca vadeli mevduat senin bankaya yatırdığın paradır ama süreli olan bi süre dolmadan vadeli mevduat hesabına yatırdığın paranı alamazsın ve ayrıca en fazla faiz getiren mevduat türüdür vadeli mevduat hesabı . . . Gelelim işletmelere işletmeler verdikleri vergi yönünden 2'ye ayrılırlar :
1.) Basit Usulde ticari kazanç sağlayan işletmeler : mesela bildiğin bakkal işletmesi ( bir işletmenin basit ya da gerçek usulde kazancına bakarken :
1.) kazancının ne kadar olduğu,
2.) kazancını nasıl kazandığına bakılır)
2.) gerçek usulde kazanç sağlayan işletmeler : bunlara en güzel örnek fabrikalar olacaktır .
Az önce üstteki saydığım maddelerde mesela bir fabrika en az bir satışında 100.000 tl kazanırken basit usulde olan işletme bu kadar kazanamaz. Umarım Yardımcı olmuşumdur saygılar . . .
1.) Basit Usulde ticari kazanç sağlayan işletmeler : mesela bildiğin bakkal işletmesi ( bir işletmenin basit ya da gerçek usulde kazancına bakarken :
1.) kazancının ne kadar olduğu,
2.) kazancını nasıl kazandığına bakılır)
2.) gerçek usulde kazanç sağlayan işletmeler : bunlara en güzel örnek fabrikalar olacaktır .
Az önce üstteki saydığım maddelerde mesela bir fabrika en az bir satışında 100.000 tl kazanırken basit usulde olan işletme bu kadar kazanamaz. Umarım Yardımcı olmuşumdur saygılar . . .
- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
Telekinezi dışında hiçbir konu tabi kişiler ilgili sayfalar dışında yazmadıkları sürece Portal ana sayfaya yansıtılmaz.
Sadece Forum 'da bulunan güncel son konularda gösterilir.
Sadece Forum 'da bulunan güncel son konularda gösterilir.
Aramak, güzel bir çabadır.