Yeni başladım rehber arıyorum

Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Reflection38
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 38 Kayseri

Yeni başladım rehber arıyorum

Okunmamış mesaj gönderen Reflection38 »

Arkadaşlar bu telekinezi olayına çok merak sardım fakat nasıl ilerliyeceğimi bilemiyorum.Birisi bana rehberlik yapabilirmi? yani nasıl ilerletirim ilk baş ne denemeliyim şuana kadar sadece psi ball yaptım oda başarılı oldu gerisini nasıl getireceğim? Cevaplarınızı bekliyorum,teşekkürler.

Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Yeni başladım rehber arıyorum

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Herkes gibi kapak çalışması yap psi wheel,pipet filan döndür derdim.Ama sana tavsiyem öncelikle inancının tam olduğundan emin ol.Yoksa hiçbişey yapamazsın.Kendine bir sarkaç yapıp hareket ettirmeye çalışabilirsin.Yine bir kap suyun içine bir tane mantar koyup onu hareket ettirebilirsin.(Şarapların kapatılmasını sağlayan mantarlar ).Kapak çalışması yerinede direk zihnini susturmaya çalışabilirsin.Ama yinede günde 15 dk kapak çalışması yapıp 10 dk psi wheelde döndürebilirsin.Yukardakileri sadece farklı tekniklerlede ilerleyebileceğini söylemek için yazdım.günde 15 dk kapak ve 10 dk psi wheel yaparakda gelişebilirsin.Zihnini susturmaya çalışıp sarkaç yada mantar hareket ettirmeye çalışarakda kendini geliştirebilirsin.Kendinde teknik geliştirebilirsin.Hangisini seçersen seç bir şekilde kendini geliştirmeye başlamış olacaksın.Hoşgeldin bu arada :)
Kullanıcı avatarı
onlymerthy
Yaşadığınız İl: 1 Adana
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen onlymerthy »

UsTr yazdı:Herkes gibi kapak çalışması yap psi wheel,pipet filan döndür derdim.Ama sana tavsiyem öncelikle inancının tam olduğundan emin ol.Yoksa hiçbişey yapamazsın.Kendine bir sarkaç yapıp hareket ettirmeye çalışabilirsin.Yine bir kap suyun içine bir tane mantar koyup onu hareket ettirebilirsin.(Şarapların kapatılmasını sağlayan mantarlar ).Kapak çalışması yerinede direk zihnini susturmaya çalışabilirsin.Ama yinede günde 15 dk kapak çalışması yapıp 10 dk psi wheelde döndürebilirsin.Yukardakileri sadece farklı tekniklerlede ilerleyebileceğini söylemek için yazdım.günde 15 dk kapak ve 10 dk psi wheel yaparakda gelişebilirsin.Zihnini susturmaya çalışıp sarkaç yada mantar hareket ettirmeye çalışarakda kendini geliştirebilirsin.Kendinde teknik geliştirebilirsin.Hangisini seçersen seç bir şekilde kendini geliştirmeye başlamış olacaksın.Hoşgeldin bu arada :)
Her defasında bıkmadan nasıl bu kadar uzun cümle kuruyorsun :D ben okurken yoruluyorum :D
Kullanıcı avatarı
TeleLife
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen TeleLife »

onlymerthy yazdı:
UsTr yazdı:Herkes gibi kapak çalışması yap psi wheel,pipet filan döndür derdim.Ama sana tavsiyem öncelikle inancının tam olduğundan emin ol.Yoksa hiçbişey yapamazsın.Kendine bir sarkaç yapıp hareket ettirmeye çalışabilirsin.Yine bir kap suyun içine bir tane mantar koyup onu hareket ettirebilirsin.(Şarapların kapatılmasını sağlayan mantarlar ).Kapak çalışması yerinede direk zihnini susturmaya çalışabilirsin.Ama yinede günde 15 dk kapak çalışması yapıp 10 dk psi wheelde döndürebilirsin.Yukardakileri sadece farklı tekniklerlede ilerleyebileceğini söylemek için yazdım.günde 15 dk kapak ve 10 dk psi wheel yaparakda gelişebilirsin.Zihnini susturmaya çalışıp sarkaç yada mantar hareket ettirmeye çalışarakda kendini geliştirebilirsin.Kendinde teknik geliştirebilirsin.Hangisini seçersen seç bir şekilde kendini geliştirmeye başlamış olacaksın.Hoşgeldin bu arada :)
Her defasında bıkmadan nasıl bu kadar uzun cümle kuruyorsun :D ben okurken yoruluyorum :D

Aynen :D :D :D :D
Beyin, benim ikinci favori organım. (Woody Allen)
Kullanıcı avatarı
UsTr

Başladım mı durduramıyorum kendimi :D

Kullanıcı avatarı
Dogukan64
Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen Dogukan64 »

Başla biyerden gerisi geliyo...
I don't care what would you want to do or what's your aim; If I know just one thing, do it right know.
Reflection38
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 38 Kayseri

Okunmamış mesaj gönderen Reflection38 »

Çok teşekkürler zaten kapak çalışması yapıyorum sık sık.Psi-wheel de deniyeceğim artık.
Kullanıcı avatarı
UsTr

Önemli değil :)
tunahan46
Yaşadığınız İl: 46 Kahramanmaraş

Okunmamış mesaj gönderen tunahan46 »

onlymery imzanda 8 tane hedef yazmışsın onlardan biraz bahsedermisin bazılarınada tik koymuşsun hatta