merhaba ben kağıt cevirme denerken avucumun soğuduğunu hissediyorum heralde olcak diyorum hortum aklıma getiriyorum ama olmuyor
bu soğuma iyi bişeyemi delalet
NOT:İnancım var
elimde soğuma iyi birşey mi
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- enesm29
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
-
- Yaşadığınız İl: 9 Aydın
Re: elimde soğuma iyi birşey mi
Aydan enerji çekersen çok iyi döndüreceksin buna eminim. Aydan enerjinin vücudunu doldurduğunu imajıne et. Sonra psi wheel dene. Yine olmazsa güneşten içine sıcak enerji geldiğini imajıne et. Sonra psi wheel yaparken elinin ısındığını ve hortum oluşturduğunu düşün ve hissetmeye çalış. Ben bir günde yaptm bu yontemle :D
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Evet iyi bişey.O hissettiğin enerjinin elinden çıkışına işarettir iyi bişeydir.Gelişme var sevinebilirsin :)
- ulas_telekinezi
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
benim elimde sıcaklık oluyo amaa 

- delenamo
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Belirtiler kişiden kişiye farklılık gösterebilir.ulas_telekinezi yazdı:benim elimde sıcaklık oluyo amaa :(
Bildiğim bir şey varsa o da hiçbir şey bilmediğimdir.
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Sıcaklık da enerjinin çıktıktan sonra yoğunlaştığının belirtisidir :)
-