Telekinezi sizin düşüncenize göre nedir?

Moderatör: Sai

Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
Clairvoyant
Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Cinsiyetiniz: Erkek

Telekinezi sizin düşüncenize göre nedir?

Okunmamış mesaj gönderen Clairvoyant »

Ben buna çok kafa yordum. Mesela Psi-wheel'den örnek veriyim. Psi'yi döndürürken ellerimizi Psi'yi daha rahat döndürebilmek için Psi'nin iki yanına koyuyoruz. Madem Telekinezi beyin gücüyle ilgiliyse elimiz ne alaka?

Benim düşünceme göre Telekinezi Yer Çekimi'ni kontrol altına almaktır. Ellerimizi Yer Çekimi'ni kontrol altına alacağımız alanı belirlemek için kullanıyoruz. El koymadan yapanlarda var mesela ben. Ama el koyduğumuzda daha iyi işler çıkarabiliyoruz. El koymadan yaptığımızda odak noktasını büyütmüş oluyoruz. Buda enerjiyi gereksiz yere harcıyor, cismi hareket ettirmeyi zorlaştırıyor. Kapak çalışması da Odak Noktası'nı küçültmekle ilgili. Yer çekimi olmayan yerlerde işe yaramaz olarak düşünüyorum ben Telekinezi'yi. Ta ki kendi yer çekimimizi oluşturana kadar. Artık yer çekimimizi kendimiz oluşturduysak ona yer çekimi demeye ihtiyaç yok. Artık biz ona Psi-Ball diyoruz.

Hiç Psi-Ball ile cisim hareket ettirmeyi denedinizmi? Uzaktan fırlatmaktan bahsetmiyorum. Cismin etrafına elinizi koyarak yaptınızmı hiç? Mesela küçük bi naylon parçası alıp etrafına elinizi koyun. Psi-Ball'ı daha yoğun düşünün. Örneğin plazma ile sıvı arası gibi bişey olarak düşünebilirsiniz. Rengi mavi olabilir. Şimdi elinizi hareket ettirmeden sadece topu büyüttüğünüzü düşünün. Git gide büyüdü ve cismi içine aldı. Yani artık sizin kontrol altınıza girdi. Onu hareket ettirmek için artık yapmanız gereken tek şey emir vermek. İşte burda sizin inancınız devreye giriyor. Telekinezi'ye ne kadar inanırsanız, o kadar kolay emir verebilirsiniz. İlk başlarda emir veremeyebilirsiniz. Bu normaldir. Kendinizi bi iş yerine direk olarak patron olduğunuzu düşünün. Hiç kademe felan atlamadan direk patron oluyorsunuz. Çalışanlarınızı tanımadığınız için onlardan çekiniyorsunuz ve ilk günlerden emir vermek istemiyorsunuz. Onlarda sizi pek tanımıyorlar siz hala çekingen davranıyorsunuz. İlk 1 hafta geçince yavaş yavaş emir vermeye başlıyorsunuz. Onlarda emirlerinize yavaş yavaş itaat etmeye başlıyorlar. Giden günlerin sonunda çalışanlarınızla çok yakın ilişkiler kuruyor ve daha çok emirlerinize itaat etmeye başlıyorlar. Bu anlattığım Pozitif enerjiyle ilgiliydi. Bide Negatif enerji kullanarak nasıl olacağına bakalım. İlk günden emirler yağdırmaya başlıyosunuz. Çalışanlarınız sizden nefret etmeye başlıyor ve itaat etmiyorlar greve gidiyorlar. O yüzden forumdaki negatif enerji kullanarak daha iyi dündürdüğünü söyleyenlere pek aldırış edilmemesi gerekiyor benim düşünceme göre. Ama iyi ilişkiler kurduktan sonra da emir yağdırabilirsiniz. Sözüm yeni başlayanlara. Küçük bi öneriydi negatif enerji ile ilgili.

Can sıkıntısı insana böyle şeyler yazdırıyor işte. Sizin düşünceniz nedir? Maksat geyik olsun :)

Kullanıcı avatarı
Telekinezistm
Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran

Re: Telekinezi sizin düşüncenize göre nedir?

Okunmamış mesaj gönderen Telekinezistm »

Tele Uzaktan Kinezi haraket falan ettirmek . Bence bu ama tartışmaya açılır bir konu .
@Kuupa7
Kullanıcı avatarı
Clairvoyant

Öyle de kimsenin cevap yazdığı yok :/
Kullanıcı avatarı
Msa
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen Msa »

İçinden hakiki niyetli,inançlı ve sabır sahibi kişiysen değil el ayaklarınla bile döndürürsün. :D Önemli olan sabır,inanç ve niyet :D
İMZA
Kullanıcı avatarı
Clairvoyant

Msa yazdı:İçinden hakiki niyetli,inançlı ve sabır sahibi kişiysen değil el ayaklarınla bile döndürürsün. :D Önemli olan sabır,inanç ve niyet :D
Okumadın demi lan :D

Kullanıcı avatarı
Msa
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen Msa »

yok :D
İMZA
Kullanıcı avatarı
serons25
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim

Okunmamış mesaj gönderen serons25 »

çoğu kişinin farketmediği inanmadığı ve saçma dediği bir şeyin gerçek olmasıdır bence
Bilgi edinmeden, okumadan, araştırmadan, aşırı fazla gitmemek suretiyle düşünün ve kesin bir karara varmayın.
İlim sonsuzdur.
Kullanıcı avatarı
serons25
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim

Okunmamış mesaj gönderen serons25 »

ama sadece bu da değil
daha var ama boşver herkez biliyo :D
Bilgi edinmeden, okumadan, araştırmadan, aşırı fazla gitmemek suretiyle düşünün ve kesin bir karara varmayın.
İlim sonsuzdur.
Kullanıcı avatarı
Clairvoyant

serons25 yazdı:ama sadece bu da değil
daha var ama boşver herkez biliyo :D
Neyi biliyoruz aydınlat bizi yoldaşım :D
Kullanıcı avatarı
Lord_of_Hackland
Yaşadığınız İl: 12 Bingöl
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen Lord_of_Hackland »

Telekinei deil de,parapsikoloji insan beyninin gucu ile yaplan seylerdir ve ben bunu guclu bir bilgisayari sadece yazi yazmak icin kullanmak gibi dusunuyorum...
Mucizeyi yaratan inanmakdir
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...

http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808