Roman İçin
Moderatör: Sai
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Roman İçin
Selamun Aleyküm , ve Aleyküm Selam
Arkadaşlar Bence Şimdi Gençlik Hevesiyle Kitap Yazmaya Başladım Daha Doğrusu Başlamaktan Kasıt İlk Öncele Notları Tutuyorum Önemli Bilgileri vs. Sonra Başlıyıcamda Çatışma Sahnesi vs. leri Nasıl Yapıcam Hala Anlamadım Muhtemelen Kitap Yazmadınız Sizde Ama Yardımcı Olursunuz Ve Tavsiyetyle Kitap Yazılır Mı Orası Bir Muamma Yada Belirlediğim Konuyu Sadece Derinlemesi Açıklayayım Mı Yoksa 3 Gizli Teşkilatı.Yoksa Bunların Çatışmasını Mı Anlatayım ?
Bir Teşkilat Aşağıda Vereceğim Linkteki Gibi Ama Biraz Ondan Esinlendim Ama Benimkisi Daha Derin Açıklamaları Var :)
Kurtlar Vadisi Pusu'yu izleyenleriniz var orda ihtiyarlar heyeti var onu yazıyorum ve başka teşkilatlarda ama daha değişiğinden. :)
tarih/ihtiyarlar-boru-budun-t5938.html#p72130
Arkadaşlar Bence Şimdi Gençlik Hevesiyle Kitap Yazmaya Başladım Daha Doğrusu Başlamaktan Kasıt İlk Öncele Notları Tutuyorum Önemli Bilgileri vs. Sonra Başlıyıcamda Çatışma Sahnesi vs. leri Nasıl Yapıcam Hala Anlamadım Muhtemelen Kitap Yazmadınız Sizde Ama Yardımcı Olursunuz Ve Tavsiyetyle Kitap Yazılır Mı Orası Bir Muamma Yada Belirlediğim Konuyu Sadece Derinlemesi Açıklayayım Mı Yoksa 3 Gizli Teşkilatı.Yoksa Bunların Çatışmasını Mı Anlatayım ?
Bir Teşkilat Aşağıda Vereceğim Linkteki Gibi Ama Biraz Ondan Esinlendim Ama Benimkisi Daha Derin Açıklamaları Var :)
Kurtlar Vadisi Pusu'yu izleyenleriniz var orda ihtiyarlar heyeti var onu yazıyorum ve başka teşkilatlarda ama daha değişiğinden. :)
tarih/ihtiyarlar-boru-budun-t5938.html#p72130
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Roman İçin
Hiç roman yazmadım.2 taneden fazla roman da okumadım.Ama okuduğum 2 tane romandan tek birşey anladım ki okurken yaşıyorsun.Yani kitapta yazan bir anı sana duygusuyla,hisleriyle herşeyiyle yaşatabiliyor.Örneğin düşüp bacağını kanatan birinin kanama anındaki hissettiği acıdan tut o acının kafasında nasıl şekillendiği filan.Düşmeden önce kafasında neler vardı,düştükten sonra nasıl hissetiği ve o hissin kelimelerle tarifi v.s. Yani o kadar ayrıntıya iniyor ki insan o anı her ayrıntısıyla yaşayabiliyor.Roman yazacaksan yani bunun gibi olabilir diye düşünüyorum.Hiç bilgim olmadığı için sadece bu kadar yardım edebiliyorum kusura bakma. :)
Allah Razı Olsun Bilginin Azı Çoğu Olmaz Nasıl Yazacağımı Gösterdin Daha Ne Olsun.Peki 2 Den Fazla Roman Okumadıysan Nasıl Bu Kadar Güzel Yazıyorsun :)UsTr yazdı:Hiç roman yazmadım.2 taneden fazla roman da okumadım.Ama okuduğum 2 tane romandan tek birşey anladım ki okurken yaşıyorsun.Yani kitapta yazan bir anı sana duygusuyla,hisleriyle herşeyiyle yaşatabiliyor.Örneğin düşüp bacağını kanatan birinin kanama anındaki hissettiği acıdan tut o acının kafasında nasıl şekillendiği filan.Düşmeden önce kafasında neler vardı,düştükten sonra nasıl hissetiği ve o hissin kelimelerle tarifi v.s. Yani o kadar ayrıntıya iniyor ki insan o anı her ayrıntısıyla yaşayabiliyor.Roman yazacaksan yani bunun gibi olabilir diye düşünüyorum.Hiç bilgim olmadığı için sadece bu kadar yardım edebiliyorum kusura bakma. :)
- UsTr
Yazmak için okuma bilgisine pek ihtiyaç duymuyorum hatta okumayı bile sevmem.Yazmak için sadece içimdekiler yetiyor. :)Uchiha Sasuke yazdı:Allah Razı Olsun Bilginin Azı Çoğu Olmaz Nasıl Yazacağımı Gösterdin Daha Ne Olsun.Peki 2 Den Fazla Roman Okumadıysan Nasıl Bu Kadar Güzel Yazıyorsun :)UsTr yazdı:Hiç roman yazmadım.2 taneden fazla roman da okumadım.Ama okuduğum 2 tane romandan tek birşey anladım ki okurken yaşıyorsun.Yani kitapta yazan bir anı sana duygusuyla,hisleriyle herşeyiyle yaşatabiliyor.Örneğin düşüp bacağını kanatan birinin kanama anındaki hissettiği acıdan tut o acının kafasında nasıl şekillendiği filan.Düşmeden önce kafasında neler vardı,düştükten sonra nasıl hissetiği ve o hissin kelimelerle tarifi v.s. Yani o kadar ayrıntıya iniyor ki insan o anı her ayrıntısıyla yaşayabiliyor.Roman yazacaksan yani bunun gibi olabilir diye düşünüyorum.Hiç bilgim olmadığı için sadece bu kadar yardım edebiliyorum kusura bakma. :)
Oda iyiymiş.İçinde Çok Fırtınalar Dönüyor Demek ki :)UsTr yazdı:Yazmak için okuma bilgisine pek ihtiyaç duymuyorum hatta okumayı bile sevmem.Yazmak için sadece içimdekiler yetiyor. :)Uchiha Sasuke yazdı:Allah Razı Olsun Bilginin Azı Çoğu Olmaz Nasıl Yazacağımı Gösterdin Daha Ne Olsun.Peki 2 Den Fazla Roman Okumadıysan Nasıl Bu Kadar Güzel Yazıyorsun :)UsTr yazdı:Hiç roman yazmadım.2 taneden fazla roman da okumadım.Ama okuduğum 2 tane romandan tek birşey anladım ki okurken yaşıyorsun.Yani kitapta yazan bir anı sana duygusuyla,hisleriyle herşeyiyle yaşatabiliyor.Örneğin düşüp bacağını kanatan birinin kanama anındaki hissettiği acıdan tut o acının kafasında nasıl şekillendiği filan.Düşmeden önce kafasında neler vardı,düştükten sonra nasıl hissetiği ve o hissin kelimelerle tarifi v.s. Yani o kadar ayrıntıya iniyor ki insan o anı her ayrıntısıyla yaşayabiliyor.Roman yazacaksan yani bunun gibi olabilir diye düşünüyorum.Hiç bilgim olmadığı için sadece bu kadar yardım edebiliyorum kusura bakma. :)
- UsTr
İçimde ne olduğunu ben buradan göremiyorum aslında.Onu dışarıdan siz görüyorsunuz.Birde bu konuşma konudan saptı ve aşırı felsefik olmaya başladı.Ben çıkmak zorundayım sonra özelden konuşuruz istersen.Umarım bu konu hakkında yardımcı bir cevap yazan biri çıkar. :)
Sağolasın Zaten Nasıl Yazacağımı Açıkladın Bunda Sonra Fazla Bilgiyede Gerek Yok Ama Hadi Hayırlı Geceler..UsTr yazdı:İçimde ne olduğunu ben buradan göremiyorum aslında.Onu dışarıdan siz görüyorsunuz.Birde bu konuşma konudan saptı ve aşırı felsefik olmaya başladı.Ben çıkmak zorundayım sonra özelden konuşuruz istersen.Umarım bu konu hakkında yardımcı bir cevap yazan biri çıkar. :)
- Telekinezistm
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Bence herşeyden önce düzenli olarak kitap okumalısın . Kendine ait akıcı güzel bir üslupla yazmalısın .
@Kuupa7
- TheSoldier
- Yaşadığınız İl: 1 Adana
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Öncelikle kitapta kendi fikirlerin olsun adam kitap yazıo 1000 sayfaysa 980 i kopyala yapıştır böyle bir kitap yazma bence
Asla yalnız yürümeyeceksin
yokya sadece 'gizli bir örgüt' var o kadarını alıntı yaptım 5 hece o kadar :)TheSoldier yazdı:Öncelikle kitapta kendi fikirlerin olsun adam kitap yazıo 1000 sayfaysa 980 i kopyala yapıştır böyle bir kitap yazma bence
-