DOST MU SEVGİLİ Mİ SORUSUNA CEVAP VERİCEKSİNİZ

Moderatör: Sai

Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
inflames
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Cinsiyetiniz: Erkek

DOST MU SEVGİLİ Mİ SORUSUNA CEVAP VERİCEKSİNİZ

Okunmamış mesaj gönderen inflames »

bu yazımı okuyunca çok sorulan bir soru olan dost mu sevgili mi sorusuna cevap verebileceksiniz. şimdi sadece dostunuz varsa sevgiliniz yoksa dostum dersiniz sadece sevgiliniz olup dostunuz yoksa sevgilim dersiniz ama hem dostunuz hem de sevgiliniz olup ikisi arasında kalmışsanız burda ben devreye giriyorum. şimdi bu kuracağım cümle ile sevgili mi dost mu sorusuna cevap olarak bunu okuyanların %98 i dost diyecek cümle şu "gözlerinizi kapatın sevgilinizi gözünüzün önüne getirin ve sevgilinizin saçlarının hepsi dökülmüş sivilceleri çıkmış ve çirkinlemiş olarak düşünün hala onu sevebiliyor musunuz?" bu cümleyi düşününce ilk başta daha önce gördüğüm rüyayı görmeden önce dost demiştim dostumun saçı da olmasa sivilcesi de olsa asla bırakmazdım onu ama rüyayı gördüm o rüya olayını konu olarak açtım okuyabilirsiniz. şimdi kaldı geriye %2 bu yüzde 2 yi de eliyeceğiz . sevgilinizi düşünmediğiniz gün kendinize kızıyor musunuz onu her zamamn her yerde aklınızdan çıkar mıyor musunuz onun dışında hiçbir kıza bakmıyor musunuz? onu ne kadar sevdiğinizi analtıcak keklimeler yoksa o zaman siz dost mu sevgili mi sorusuna kesinlikle sevgili cevabını veriyorsunuz.
bn ilk zamanda artıları eksileri karşılaştırdım ve sonuç dost kazanmıştı ama artı eksiyle ölçülemiyecek bir şey öğrendim gerçek aşk. umarım siz gerçek aşkı bulursunuz ben gördüğüm rüyada bulduğumu düşünüyorum. bazıları gerçek aşkı bulur asla kaybetmez bazıları gerçek aşkı bulur sonra kaybeder bazıları ise gerçek aşkının kim olduğunu bulur ama onu bir daha göremez sakın 3.sünden olmayın ben rüya olayı yüzünden 3.deyim ve gerçekten çok kötü bir his.

umarım yararlı olmuştur dalga geçicek kişiler lütfen sayfayı kapatsın ve bir daha bu soru sorulduğunda gerçekten düşünün ve bu söylediğim aklınıza gelsin
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim

geller
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat

Re: DOST MU SEVGİLİ Mİ SORUSUNA CEVAP VERİCEKSİNİZ

Okunmamış mesaj gönderen geller »

Dostum senin sevgili edinme yaşın gelmedi,daha önemli konular var bu yaş için.buna dalga geçmek demiyelim,öneri diyelim.
Ayrıca bir kız için erkek,erkek için de kız uzun süre dost olamaz.Eğer sevgilisi olduysa zaaf kazanmıştır.Sevgili edinmek Tehlikeli bir durumdur.
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...

Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
geller

Sevgili edinmek dedim ama,bunu yanlış anlama sakın.İnsan her yaşta seve bilir.
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...

Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Şimdiki zamani geçleri nasıl seviyor anlamıyorum 3 gün seviyorlar 4. gün ayrılıyorlar(sevgileri bitiyor :)
Sevgili herzaman bulunur ama dost kolay kolay bulunmaz diye bir laf var tabii benim için geçerli değil artık kızlara aşık olmadığım için.(Yanlış anlamayın :D ilahi aşkı kast ediyorum.)

Konuyu tam anlamadım ama ben (eskiden) sevdiğim kızın yüzünün yanmış olduğunu düşündüm ama sevgim 1 gr azalmadı bu senin kızın içini,kalbini değil DIŞINI sevdiğini gösterir.

Birde niye illa birini seçmek zorundasın ki onun yeri onun yeri ayrı tabii buda benim için geçerli değil kalbime Ellah(c.c) sevgisini koymaya çalışıyorum ki gerçek aşk bu her Ellah dediğinizde kalbiniz yanıyor bu daha başlangıç yani varın gerisini siz düşünün..

Bu arada sevgilinin telekineziyle ne alakası var konunu taşıdım sonra mesaj atıyonuz niye siliyonuz diye bu seferlik affettim bidaha olmasın :)
Kullanıcı avatarı
inflames

benim demek işstediğim şu anki gençlerde çok önemli bir soru haline gelen bir soru dost mu sevgili mi? bn normalde bunu yazmıyazaktım tahmin etmiştim böyle cevaplar alıcağımı kötü anlamda değil biliyordum rüyanın devamını görmeseydiim hiç yazmazdım ama gördüğüm 2 rüya ebni çok etkiledi o yüzden yazasım geldi bir de 1ini seçmek tabiki zorunlu değil ama bn şunu da gösterdim hayat ne kadar zor seçimler sunsa da bir cevap vardır. şimdi siz ne alaka diceksiniz. ben de ne alaka diyeceğim hiç başıma gelmedi böyle bir olay yani zor seçim ama şunu farkettim sorun ne kadar zor olursa olsun fazladan bir şıık var basit bir örnek vereyim. A B C D diye 4 şık var ama bizzim yapabileceğimiz 5 şey var 1 a şıkkını işaretlemek 2 b şıkkını işaretlemek 3 c şıkkını işaretlemek 4 d şıkkını işaretlemek 5 boş bırakmak günlük hayyat karşılaştığımız bir örnek 4 şık var am a5 şey yapabiliyoruz. tabi bunu analtmadım yukarda konudan bayağı saptım ben :D ... başta da dediğim gibi benim öyle sevgilim falan sık gelip gitmiyor ama ben yine başta dediğim gibi o rüyayı görünce hiçbir kıza bakamadım rüyayı gördüğümün ertesi günü daha yeni yeni bakmaya başlıyorum kızlara doğru düzgün telekinezi bile yapamıyordum odakalnırken habire aklıma rüyamdaki olay geliyordu. o yüzden bunu yazdım. kesinlikle böyle çelişkiye düşen vardır ben de hemen böyle bir şey yazayım dedim . ama biz ne kadar iç güzellik önemli desek de şu an sanırım bu dediğimizle yaptığımız bir olmuyor çoğu zaman dediğim gibi çoğu zaman her zaqman değil elim yoruldu :D umarım beni yanlış anlamamışınızdır
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim

geller

Sen gençlerde böyle bir sorunun olduğunu nerden çıkardın dostum?? :D Bak hele :D

Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
HypHerBaNg
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen HypHerBaNg »

Düşünmeden Dost Derim..:)
geller

Aynen.

Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
Kullanıcı avatarı
inflames

ben de öyle derdim o rüyayı görmeseydim çünkü etrafıma bakınca gerçek dost dediklerim birer birer gitmiş. bir tanesi sivasta 1 yıldır tek kelime konuşmadık 1 tanesi bu yıl istanbula gidecek 1 tanesiyle habire küsüyoruz eskiden ben de dost derdim ama gerçek dostla tanışmadığımı anladım. dost bulmak gerçekten zordu çünkü diyelim başka bir ile taşındı o zaman dostluk belki bitmez ama eskisi gibi de olmaz beyler üzgünüm ama ben artık düşünmeden dost demem. şu ana akdar hep düşünmeden dost dedim ama düşününce dost demediğimi analdım şu an 2si de yok bende bir an kendimi yalnız hissettim böyle söyleyince :D geller dedin ya gençlerin böyle bir sorunu olduğunu nerden anladın diye facede sormuştu 1 milyon yanıt almıştı çok güzel hareketler bunların bir bölümünde vardı gerçek hayatta çoğu kişi de soruyor sanırım siz karşılaşmamışınız :D boşverin ya :D yazmadım sayın
geller

Tamam :D
Sorduğuna pişman oldu yaa :D

Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN