Arkadaşlar bu sabah gördüğüm bi rüyayla ölme olayı kafama takıldı. Rüyamda sanırım "kor" filminden etkilendim filmde dünyanın merkezine inip atom bombası falan patlatıyolardı. Rüyamdada biz 8 kişilik bi grupla aynı görev için merkeze inicekmişiz, ben gönüllü olarak katılmışım çok acayip bi rüya, girişi herkes dünyanın farklı yerlerinden yapıyodu. Bende kuzey kutbundan giricekmişim tanıdığım herkes gelmiş beni yolcu ediyolardı. Bende sevdiğim ama bitürlü açılamadığım kızın dudaklardan asılıp gidiyodum. Gemiye binerken herkes ağlıyodu falan. Çok duygusaldı neyse uzatmayım demek istediğim şu sizde birkere bile olsa nasıl ölüceğinizi düşünmüşsünüzdür. Ben hep tüm dünyanın konuşucağı efaanevi bi ölüm hayal ediyorum. Demek istediğim şu siz kendiniz için nasıl bir ölüm senaryosu yazdınız paylaşırsanız sevinirim.
Tabiki bunlar hayal, allah hepimize hayırlı ölüm nasip etsin.
Nasıl ölmek isterdiniz ?
Moderatör: Sai
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- ChiMaster60
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
- Cinsiyetiniz: Erkek
Nasıl ölmek isterdiniz ?
Psi-wheel % 10
Psi-ball % 70
Astral seyahat % 0 [korkuyorum]
Psi-ball % 70
Astral seyahat % 0 [korkuyorum]
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Re: Nasıl ölmek isterdiniz ?
şu an yazamam ama aklıma ı am legend ben efsaneyim filmindeki gibi bütün insanları diriltmek için ölüyordu ona benzer bir biçimde ölmek hoş olur :D
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Şehit olmak en büyük hayalim.Ve ya Kurani Kerim okurken ölmek isterdim...
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
- starscream936
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
geller'e katılıyorum şehit olmak en büyük hayalim...
αzιмℓє ѕ●çαη ∂αğℓαяı ∂єℓєя
- hoca
- Yaşadığınız İl: 5 Amasya
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Herkes bir gün bir şekilde ölecek. Allah hepimize hayırlı ölüm versin.
-