konsantrasyon bozukluğu

Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
kaptankork
Yaşadığınız İl: 32 Isparta

konsantrasyon bozukluğu

Okunmamış mesaj gönderen kaptankork »

pekala.şimdi ben bir süre önce bir konu açmıştım zaman yok çalışmaya diye. hala daha da zaman yok ben zaman olsun yaparım diye diye diye bu gün başlaya bildim okullar açıldı açılalı.bunu da neden anlatıyorsam...neyse.bu gün dedim işte artık başlayacağız.başladım tama oturdum psi whell karşısına.10 saniye geçmeden aklım yazılılara,ödevlere,dizilere,müzik sözlerine vs. gitti.anladım ki konsantrasyonum hiç yok.bu ruhsal güçleri geliştirme tekniklerini de okudum orada 5 miydi 6 mıydı konsantrasyon çalışması vermiş.bunların en fazla iki tanesini yapabilecek zamanım ve imkanım var.biri belirli cisme odaklanma yani hepinizin bildiği kapak çalışması,bir diğeri de zihinsel perhiz.zihinsel perhiz:benim tanımım ile negatif enerji orucu.belirli cisme odaklanma çalışması yapınca da aklım başka yere gidiyor.zihinsel perhizi de sabırsız ,agresif,çabuk sinirlenen,unutkan ve sorumsuz bir insan olduğum için bozu verdim.şimdi benim sizden istediğim önerileriniz.yapa yapa geliştireceksin derseniz işim zor gibi hatta direk bırakabilirim de bu işleri.neyse iyi akşamlar okuduğunuz için de sağ olun.
laa shay'a waqi'un moutlaq bale kouloun muoumkine.(söyleyemediniz mi :D)
eşe-i vaka um mutlak el kullun mumkin.

Kullanıcı avatarı
Clairvoyant
Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: konsantrasyon bozukluğu

Okunmamış mesaj gönderen Clairvoyant »

Senin tek sorunun konsantrasyon değil. İnancın az ve sabırsızsın. Bunları aşmadan Telekinezi'ye hiç başlama derslerine çalış. Yazın başlarsın.
Kullanıcı avatarı
Clairvoyant
Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen Clairvoyant »

Kardeşim 2-3 gün foruma bak senin gibiler için yeni bi teknik geliştirdim. Henüz deneme aşamasında 1-2 güne paylaşırım.
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Ya aslında konsantrasyon eksikliği o kadarda abartılacak birşey değil.Örneğin zamanım yok diyorsun.15 dk lık bir kapak çalışması bile seni yavaştan basamak basamak yükseltmeye başlar.15 dk lık kapak çalışmasını evde yapmaya alışkanlık haline getir.Sonra hergün 15 dk yeter mi ? Bence biraz daha lazım.Okulda ele alalım.Derstesin.Sıkıntıdan patlıyorsun.Hayaller kuruyorsun sıkıntıdan.İşte o anda dikkatini toplayıp dersine verirsen konsantrasyonunu toplamış olursun buda konsantrasyonunu geliştirir.Her derste 10 dk adam akıllı konsantrasyonla ders dinlesen günde 8 dersin olsa 80 dk buda sana eder 1 saat 20 dk lık bir konsantrasyon çalışması.Derse odaklanmak istemedin diyelim.Zihnini boşaltmaya çalış.Boşboş olsun.Bir noktaya bak.Tahtaya bakıyomuş gibi yap duvara bak.Sıraya bak.O noktaya bak.Zihnini boşalt.Etrafındaki sesleri duymayı ve anlamayı bırak.Aynı şekilde dikkatini ya zihnini boşaltmaya ya da derse verirsen dediğim gibi her ders 10 dk dan 8 ders olsa eder günde 1 saat 20 dk.Birde 15 dk lık kapak çalışman var etti sana 1 saat 35 dk.Aradada 5-6 dk lık psi wheel çevirirsin.Amaç gelişitiğini görmek.Yada ne kadar geliştiğini görmek.Psi wheeli döndürmek değil.Yani bu şekilde birşey düşündüm ben.Kendin de bu çeşit şeyler üretebilirsin.Sonuçta bu iş için bir malzeme gerekmiyor.Bir eğitim gerekmiyor.Gereken tek şey bir adet beyin ki bu herkesde var.Ve bir adet istek.Gerisi her yerde her zaman olur.Çok klişe olacak ama söylemeden geçemeyeceğim.Sen çalışmak istedikten sonra her türlü fırsat ve zaman bulunur.Buluruz.Bulursun.Bulunur. :) :)
Kullanıcı avatarı
kedi1812
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Cinsiyetiniz: Belirtmedi

Okunmamış mesaj gönderen kedi1812 »

ya beninme konsantirasyonum bozuluyor aslında biyokinezi yaparken mesela odamda yapıyorum içerden dizi sesleri felan ama gözümü kapatıp bir süre beynimi zorlayınca içerden gelen sesleri duymuyo değilim ama içimde hırs yapma inancı o sese galip geliyo eğer çok yapmak istiyorsan bunuda deneyebilirsin ama UsTr nin yazdığıda çok hoşuma gitti. çok mantıklı bir cevap.

Kullanıcı avatarı
kedi1812

.bide aklıma geldi bilginiz varsa biyokinezi yaparken aynanın karşısına oturup yoga yapıyormuş gibi oturuyorum bu nasıl olmalıdır
Kullanıcı avatarı
kaptankork
Yaşadığınız İl: 32 Isparta

Okunmamış mesaj gönderen kaptankork »

UsTr yazdı:Ya aslında konsantrasyon eksikliği o kadarda abartılacak birşey değil.Örneğin zamanım yok diyorsun.15 dk lık bir kapak çalışması bile seni yavaştan basamak basamak yükseltmeye başlar.15 dk lık kapak çalışmasını evde yapmaya alışkanlık haline getir.Sonra hergün 15 dk yeter mi ? Bence biraz daha lazım.Okulda ele alalım.Derstesin.Sıkıntıdan patlıyorsun.Hayaller kuruyorsun sıkıntıdan.İşte o anda dikkatini toplayıp dersine verirsen konsantrasyonunu toplamış olursun buda konsantrasyonunu geliştirir.Her derste 10 dk adam akıllı konsantrasyonla ders dinlesen günde 8 dersin olsa 80 dk buda sana eder 1 saat 20 dk lık bir konsantrasyon çalışması.Derse odaklanmak istemedin diyelim.Zihnini boşaltmaya çalış.Boşboş olsun.Bir noktaya bak.Tahtaya bakıyomuş gibi yap duvara bak.Sıraya bak.O noktaya bak.Zihnini boşalt.Etrafındaki sesleri duymayı ve anlamayı bırak.Aynı şekilde dikkatini ya zihnini boşaltmaya ya da derse verirsen dediğim gibi her ders 10 dk dan 8 ders olsa eder günde 1 saat 20 dk.Birde 15 dk lık kapak çalışman var etti sana 1 saat 35 dk.Aradada 5-6 dk lık psi wheel çevirirsin.Amaç gelişitiğini görmek.Yada ne kadar geliştiğini görmek.Psi wheeli döndürmek değil.Yani bu şekilde birşey düşündüm ben.Kendin de bu çeşit şeyler üretebilirsin.Sonuçta bu iş için bir malzeme gerekmiyor.Bir eğitim gerekmiyor.Gereken tek şey bir adet beyin ki bu herkesde var.Ve bir adet istek.Gerisi her yerde her zaman olur.Çok klişe olacak ama söylemeden geçemeyeceğim.Sen çalışmak istedikten sonra her türlü fırsat ve zaman bulunur.Buluruz.Bulursun.Bulunur. :) :)
çok sağol usta güzel teknikmiş işe yarıyacağını düşünüyorum.
laa shay'a waqi'un moutlaq bale kouloun muoumkine.(söyleyemediniz mi :D)
eşe-i vaka um mutlak el kullun mumkin.
Kullanıcı avatarı
kedi1812

nasıl durcammmm bileniniz yokmu